Företaget

Funktionella lokaler inreds av Stoka

Funktionella utrymmes- och inredningslösningar är en viktig investering och konkurrensfördel för ditt företag. Vi har förnyat företagens internlogistik i nästan 20 år genom att planera och inreda alla typer av produktions-, lager- och kontorsutrymmen.

Vi på Stoka är engagerade i att erbjuda den bästa möjliga expertisen inom internlogistik och vill vara en pålitlig partner för våra kunder. Vi hjälper dig gärna med alla internlogistikbehov och gör dina lokaler effektiva och funktionella.

Vi betjänar lokalt i norra Finland och längs västkusten. Våra kontor och lager finns i Uleåborg och Vasa.

Vår webbutik betjänar nationellt dygnet runt. Utforska vårt sortiment och låt oss göra dina lokaler effektiva och funktionella!

Intolog-kedjan – finsk internlogistik

Vi är en del av Intolog-kedjan. Intolog är en finländsk expertkedja inom internlogistik, vars verksamhet bygger på helhetstjänster och de bästa varumärkena inom branschen. Kedjans kunder är företag inom industri, grossist- och detaljhandel samt logistik. Vi betjänar även våra kunder inom offentlig sektor på ett mångsidigt sätt.

Intolog-kedjan bildar ett nätverk som täcker hela Finland. De företagsdrivna kontoren säljer och levererar lager- och industrimöbler samt andra internlogistikprodukter lokalt.

Läs mer om Intolog-kedjan.