Tiedote: Suomen Toimitilakaluste Oy on hankkinut Eritoimi Oy:n koko osakekannan

Suomen Toimitilakaluste Oy on 1.10.2024 tehdyllä kaupalla hankkinut Eritoimi Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Stokan asema sisälogistiikan alan toimijana vahvistuu ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavampia palveluita laajemmalla alueella.

Toistaiseksi molemmat yhtiöt jatkavat toimintaansa kuten aiemminkin, mutta jatkossa ne tulevat palvelemaan asiakkaita yhteisen Stoka-yritysnimen alla. Samalla Suomen Toimitilakaluste Oy:n nimi päivittyy ollen jatkossa Stoka Oy. Eritoimi Oy taas palvelee jatkossa nimellä Stoka KS Oy. Näistä nimenvaihdoksista tiedotamme niiden toteuduttua sidosryhmiämme erillisellä tiedotteella.

Kaupan myötä Stokalla on neljä toimipistettä, jotka sijaitsevat Oulussa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Kuopiossa. Lisäksi erillinen palvelupisteemme sijaitsee Kokkolassa. Näin ollen palvelualueemme sisältää Lapin, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Länsirannikon lisäksi nyt myös Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueet. Myös Stokan henkilökunta vahvistuu ja jatkossa palvelemme asiakkaitamme 21 ammattilaisen voimin.

« Tämä on meille erittäin mielekäs ja odotettu laajentuminen, jonka kautta saamme palveltua yli puolen Suomen alueella asiakkaitamme varmalla Stoka-laadulla. Toimipisteiden määrän kasvaminen kahdesta neljään tarkoittaa myös sitä, että palveluvalikoimamme lisäksi tuotevalikoimamme kasvaa varastoja ollessa neljä. »

– Kaj Katainen, toimitusjohtaja, Suomen Toimitilakaluste Oy

« Tämä yrityskauppa tuo merkittäviä hyötyjä asiakkaillemme ja olen todella innoissani siitä, mitä pystymme yhdessä saavuttamaan. Sisälogistiikan alalla tehokkuus, toimitusvarmuus ja asiantunteva asiakaspalvelu ovat keskeisiä tekijöitä ja yhdistämällä voimamme pystymme nostamaan nämä seuraavalle tasolle. »

– Maria Laulajainen, toimitusjohtaja, Eritoimi Oy

Lisätietoja yrityskaupasta antavat:

Kaj Katainen, toimitusjohtaja

Suomen Toimitilakaluste Oy

p. +358 40 809 2988, kaj.katainen@stoka.fi

Maria Laulajainen, toimitusjohtaja

Eritoimi Oy

p. +358 50 596 2314, maria.laulajainen@eritoimi.fi